MŰSZAKI-, BIZTONSÁGTECHNIKAI SZAKÉRTŐ,
OKTATÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.
, napja

www.komariko.hu | komariko@komariko.hu | tel./fax.: 06-34-339-712

Tanfolyamok


Cégünk hosszú évek óta rendszeresen szervez gépkezelői tanfolyamokat.
A tanfolyamokon szerzett jogosítványt a Nemzeti Közlekedési Hatóság állítja ki, országos érvényű. A tanfolyamainkon tapasztalt, nagy gyakorlattal rendelkező oktatók segítségével sajátíthatja el a gépek biztonságos kezeléséhez szükséges ismereteket.

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok:
Jelentkezési lap, orvosi igazolás, fénykép, OKJ-s bizonyítvány másolat

A vizsga:


- gépkezelési gyakorlati vizsga

Amennyiben szeretne gépkezelői jogosítványt szerezni kérjük látogassa rendszeresen oldalunkat, vagy keressen elérhetőségeinken, hogy megtudja a tanfolyamok kezdésének pontos időpontját és helyét.

A 40/2009. (VIII. 31.) KHEM rendelet, megjelenésével megváltozott a gépkezelők képzése és vizsgáztatsa. Megváltozott gépek kategória jegyzéke, ezért a régi (6/1980 (I.25) ÉVM-KPM rendelet) szerint kiállított (sárga) jogosítványba nem lehet új gépkategóriát bejegyeztetni.

Régi jogosítvánnyal rendelkezők az új rendelet szerinti tanfolyam elvégzésével szerezhetnek jogosultságot új géptípus kezelésére. Az új gépkategória besorolást megtalálja az oldal alján letölthető rendeletben.A 24/2005 (IV.21.) GKM rendelet szerinti tájékoztatót a ide kattintva tekinteheti meg


Felnőttképzési nyilvántartási szám: 11-0049-05