MÛSZAKI-, BIZTONSÁGTECHNIKAI SZAKÉRTÕ,
OKTATÓ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.
, napja

www.komariko.hu | komariko@komariko.hu | tel./fax.: 06-34-339-712

Tanfolyamok


Cégünk hosszú évek óta rendszeresen szervez gépkezelõi tanfolyamokat.
A tanfolyamokon szerzett jogosítványt a Nemzeti Közlekedési Hatóság állítja ki, országos érvényű. A tanfolyamainkon tapasztalt, nagy gyakorlattal rendelkezõ oktatók segítségével sajátíthatja el a gépek biztonságos kezeléséhez szükséges ismereteket.

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok:
Jelentkezési lap, orvosi igazolás, fénykép, OKJ-s bizonyítvány másolat

A vizsga:


- gépkezelési gyakorlati vizsga

Amennyiben szeretne gépkezelõi jogosítványt szerezni kérjük látogassa rendszeresen oldalunkat, vagy keressen elérhetõségeinken, hogy megtudja a tanfolyamok kezdésének pontos idõpontját és helyét.

A 40/2009. (VIII. 31.) KHEM rendelet, megjelenésével megváltozott a gépkezelõk képzése és vizsgáztatsa. Megváltozott gépek kategória jegyzéke, ezért a régi (6/1980 (I.25) ÉVM-KPM rendelet) szerint kiállított (sárga) jogosítványba nem lehet új gépkategóriát bejegyeztetni.

Régi jogosítvánnyal rendelkezõk az új rendelet szerinti tanfolyam elvégzésével szerezhetnek jogosultságot új géptípus kezelésére. Az új gépkategória besorolást megtalálja az oldal alján letölthetõ rendeletben.A 24/2005 (IV.21.) GKM rendelet szerinti tájékoztatót a ide kattintva tekinteheti meg


Felnõttképzési nyilvántartási szám: 11-0049-05